BAŞKAN AKSU HASAN ALİ TÜTÜNCÜ’YÜ UNUTMADI

Giresun Belediye Meclisi dönemin son toplantısını Başkan Vekili Hayati Tökez Başkanlığında yaptı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, 5 Eylül 2017 tarihinde vefat eden AKP Meclis Üyesi ve İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün eşi Emine Tütüncüyü meclise davet edip eşinin meclis adına çalışmalarından dolayı plaket takdim etti. Başkan Aksu; ‘’Hasan Ali Tütüncü benim 40 yıllık arkadaşımdı. Kendisi aramızdan çok erken ayrıldı. Ben sizlere ve çocuklarına sabır diliyorum. Bu meclis içinde kendisi de görev yaptı. Gönlüm bugün onunda burada olması ve plaketini kendisi almasından yanaydı. Bizleri kırmayıp bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum, bu plaketi bir anı olarak size veriyorum’’ diye konuştu.

Rahmetli Hasan Ali Tütüncü’nün eşi Emine Tütüncü ise; ‘’Bu düşünce ve anlayışınız için size teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.’’

Plaket takdiminin ardında devam eden Belediye Meclisinde 1 Trafik Komisyonu ve 1 İmar Komisyonu Maddeleri görüşülüp oy birliği ile karara bağlandı.

BLD_7813 BLD_7822 BLD_7836 BLD_7866 BLD_7869

12 Mart 2019