BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI İMAMOĞLU’NDAN ZİYARET

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyet Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti.

Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, kadın kolları başkanı Çiğdem Çoker ve belediye meclis üyelerinin eşlik ettiği Başkan İmamoğlu’nu, Giresun Belediye Başkan Vekili Mustafa Saraydemir, İl Başkanı Necati Tığlı, meclis üyeleri Hayrettin Çıtlak, Hatice Oral, Vahdet Yenal, Şükrü Ertürk, Erdinç Hıdımoğlu ve önceki dönem milletvekili Eşref Karaibrahim karşıladı.

Başkan Ekrem İmamoğlu,  Giresun ve ilçelerini ziyaret ederek, hemşerilerle buluştuklarını belirterek;  “ Beylikdüzü’nde üç mahallemizin muhtarı Giresunlu. Birçok belediye çalışanımız Giresunlu.  Bu ziyaretleri daha önce planlamıştık, şimdi kısmet oldu. Arkadaşlarımızla beraber teşkilatlarımıza uğruyoruz, hemşerilerin hatırını soruyoruz. Bizleri misafir eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Vekili Mustafa Saraydemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip, Başkan Kerim Aksu’nun il dışında olduğunu, misafirlere selamı olduğunu söyledi. Başkan Vekili Saraydemir, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyaretin anısına, Fındık Başımın Tacı heykeli, Giresun Kalite fındık ve Yeşilgiresun belediyespor forması hediye etti.

Başkan İmamoğlu ise ziyaretin anısına, Beylikdüzü Belediyesi plaketi, Beylikdüzü kitabı ve özel hazırlanmış Atatürk takvimi hediye etti.

IMG_1371 IMG_1373 IMG_1379 IMG_1384 IMG_1391 IMG_1398 IMG_1403 IMG_1455

06 Ağustos 2017