YENİ TERFİ VE ŞEBEKE HATLARI YAPILIYOR - Giresun Belediyesi Resmi Web Sitesi

YENİ TERFİ VE ŞEBEKE HATLARI YAPILIYOR

Giresun Belediyesi altyapı çalışmalarına belirli program dahilinde devam ediyor.
Belediye Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin farklı noktalarında içme suyu hat çalışmaları yapılıyor. Müdürlük ekipleri son olarak Çıtlakkale Mahallesi Çıtlak Sokak’ta bulunan mevcut içme suyu hattında yenileme çalışmalarına başladı.
Sokağın mevcut içme suyu hattının yetersiz olması ve önümüzdeki yıllarda meydana gelebilecek su yetersizliğinin önüne geçmek için çalışmalar başlatıldı. Sokak üzerinde bulunan mevcut içme suyu hattına ilave olarak yaklaşık 800 metre uzunluğunda yeni ilave şebeke hattı, ayrıca 1000 metre uzunluğunda terfi hattı döşeneceği açıklandı.
Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının ardından, ekipler şehrin muhtelif yerlerinde benzer çalışmalar yapmaya devam edecek.

BLD_4946 BLD_4969 BLD_4991

17 Mayıs 2018