444 4 028

Sosyal Medyada Biz}

YAĞLAŞ

Yörede yetiştirilen potasyum kaynağı mısırların taş değirmenlerde öğütülmesiyle elde edilen mısır unu ve doğal köy tereyağının eritilmesi ile hazırlanan isteğe bağlı olarak köy peyniri ile de tüketebileceğiniz Giresun’a özgü lezzetli bir yemektir.

YAGLAS

It is a delicious dish of Giresun, which you can consume with farm cheese, which is prepared by melting natural village butter and corn flour obtained by grinding in the stone mills.

BREI AUS MAISMEHL

Es ist ein köstliches Gericht aus Giresun, das mit Dorfkäse verzehrt werden kann. Wahlweise durch Schmelzen von Maismehl und handgefertigtes Dorfbutter wird es in einem Topf gerürüht, bis es ein wenig gebräunt wird. Sobald das Gericht gar kann man es servieren.

 

Tarif için tıklayınız.

Click for the recipe.

Klicken Sie für das Rezept

 

https://www.youtube.com/watch?v=1F1BcQkF1rU

12 Eylül 2019
95 kez görüntülendi