TURNUVA ŞENLİKOĞLU’NUN BASKET ATIŞIYLA BAŞLADI

Giresun Belediyesi organizasyonluğunda bu yıl büyük heyecanla beklenen Sokak Basketbolu Turnuvası Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun basket atışıyla başladı.

Atatürk Meydanı’nda düzenlenen turnuvanın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuşmanın ardından basketbol topunu eline alarak turnuvanın ilk basketini attı.

Turnuvanın açılış maçları büyük heyecana sahne olurken Başkan Şenlikoğlu yaptığı açıklamada; ‘’Değerli hemşehrilerim bugün bu organizasyona göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ediyorum. Bu yıl Sokak Basketbolunu gerçek yerine taşıyarak heyecanın üst seviye çıkmasını hedefledik. Çocuklarımızı spora teşvik etmek, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik aletlerin zararlarından korumak ve sportif yeteneklerini sergilemeleri adına bu organizasyonu düzenledik. Turnuvamıza ilimizin dışında çevre illerden de büyük katılım oldu. 3 kategoride toplam 49 takım ve 196 sporcumuzda burada dereceye girmek için birbirileri ile yarışacaklar. Demek ki bir şeyler için çaba gösterip uğraşınca ortaya güzel şeyler çıkabiliyormuş. Turnuvamızın başka bir özelliği de şehrimizde doğmuş büyümüş basketbola büyük emek vermiş efsane Avni Öğütçünün ismini taşıyor olması. Kendisi şehrimizde spora önemli katkılar sağlamış bir isim. Onu da burada bir kez daha anıp, Allah rahmet eylesin diyorum. Bu turnuvanın gerçekleşmesi adına katkı sağlayan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, belediyemizdeki emek veren arkadaşlarıma ve siz basketbolseverlere teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Sokak Basketbolu Turnuvasının açılış törenine Başkan Aytekin Şenlikoğlu’nun yanı sıra Gençlik Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Gençlik Spor Şube Müdürü Halil Demirel, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Koordinatörü Süleyman Şahin katıldı.

1 2 3 4 5 6. 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20 BLD_8715 BLD_8723 BLD_8733 BLD_8755 BLD_8768 BLD_8807 BLD_8821 BLD_8843 BLD_8919 BLD_8985 BLD_8996 IMG_0178

10 Temmuz 2019