TEHLİKE ARZ EDEN BÖLGELERE MÜDAHALEDE BULUNULUYOR

Giresun Belediyesi şehir genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri öncelik olarak tehlike arz eden bölgelere müdahalelerde bulunmaya başladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren müdürlük yetkilileri; “Çınarlar Mahallesi Özdemir Sokak’ta yol boyunca tehlike arz eden bölgeye demir korkuluk çalışmalarımız devam ediyor. Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi üzerinde taş duvar yapımı ve yol genişletme çalışmasına başlanıldı. Ayrıca bir diğer ekibimiz ise Kale Mahallesi Kalebayırı Sokak üzerinde tehlike arz eden noktalara koruyucu çelik örgü çalışmaları başladı.’’ ifadelerini kullandı.

Ekiplerimiz belirlenen programlar kapsamında çalışmalarını diğer bölgelerde de sürdürecek.

09 Ağustos 2019