ŞEHİR GENELİNDE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Giresun Belediyesi larva ile mücadele ve ilaçlama çalışmalarını periyodik program çerçevesinde aralıksız bir şekilde sürüyor.

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından şehir genelinde yürütülen ilaçlama çalışmaları kapsamında Giresunluların rahat bir yaz mevsimi geçirmeleri için gece ve gündüz, sivrisinek ve haşereyle mücadele devam ediyor.

Yaz aylarının başlıca sorunu haline gelen sinek ve haşerelere karşı şehir merkezindeki su birikintileri, dere kenarları, sazlık alanlar, yeşil alanlar, kanalizasyon bacaları ve yeşil alanlarda etkin bir şekilde ilaçlama yapılıyor. Müdürlük ekipleri belirli program dahilinde yürüttükleri çalışmaları şehir merkezi ve diğer mahallelerde yapmaya devam ediyor.

17 Nisan 2018