ŞEHİR TİYATROSU “7 KOCALI HÜRMÜZ” İLE SAHNE ALDI

Giresun Belediye Şehir Tiyatrosu yeni oyunu “7 Kocalı Hürmüz” ile tiyatro severlerle buluştu. Sezonun ilk oyununda önceki gece gala ile tanıtılan oyun büyük beğeni topladı.

Şehir Tiyatrosu oyuncularının 3 aylık bir dönemde hazırladıkları Sadık Şendil’in yazdığı, Ahmet Öndaş’ın yönettiği, Doğan Turan’ın sanat yönetmenliğinde hazırlanan “7 Kocalı Hürmüz” isimli oyunda 21 oyuncu sahnede rol alırken, 9 kişide sahne dışında görev aldı.

Önceki gece ilk kez sahnelenen oyunu Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve tiyatro severler ilgiyle izledi.

Oyun sonrası sahneye çıkan Başkan Vekili Hayati Tökez, büyük keyifle izlediği oyunun sahnelenmesinde emeği geçen herkese saygılar sunduğunu söyledi. Tökez, ekip adına Genel Sanat Yönetmeni Doğan Turan’a teşekkür edip, Hürmüz karakterini başarıyla oynayan Ayşegül Yenal’a çiçek verdi.

Sokakbaşı Vahit Sütlaş Sahnesi’nde her hafta Salı ve Cuma günleri sahnelenecek oyunun biletleri Şehir Tiyatrosu gişesinde satışa çıkarıldı.

BLD_0610BLD_0543 BLD_0572 BLD_0577 BLD_0610 BLD_0725 BLD_0807

07 Şubat 2018