RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ DOLU DOLU GEÇİYOR

Belediyemizin Ramazan Ayı etkinlikleri dolu dolu geçiyor.

Cuma günü ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz Giresunlularla buluşup güzel bir gece yaşattı.

Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde sahneye çıkan Orhan Hakalmaz Türk Halk Müziğinin sevilen türkülerini sevenleri için söyledi. Yağmura rağmen yoğun katılımın olduğu konserde sanatçıya dinleyicileri şarkılarında eşlik etti.

Kültürümüzü yaşatan ve yansıtan etkinlikler düzenleyen belediyemiz iftardan önce ve iftardan sonra gerçekleştirdiği programlarla Ramazan ayına ayrı bir neşe katıyor. Gümrük ve Ticaret binasında iftar programlarının öncesinde ve Atatürk Meydanı’nda iftardan sonra gerçekleşen programlar izleyiciler tarafından beğeni topluyor.

Meddah, Hacivat Karagöz, Sevimli Kahramanlar, Dans Gösterisi, Kıssadan Hisse Hikaye, Balon Show, İbiş ve Kavuklu Pişekar gösterileri alkış alırken, yerel sanatçılarımız ve üniversite öğrencilerinin kendi kurdukları müzik grupları da önümüzdeki günlerde sahneye çıkıp yeteneklerini sergileyecek.

13 Mayıs 2019