Bizi Arayın 444 4 028

Sosyal Medyada Biz}

PANCAR (KARALAHANA) ÇORBASI

PANCAR (KARALAHANA) ÇORBASI

Karalahana çorbası olarak da bilinir. Taze pancar yapraklarıyla yine yöremize özgü mısır, barbunya fasulye ve mısır unu gibi malzemelerle yapılan bir tür çorbadır. Lezzetinin en güzel olduğu dönem ocak ayı sonrasıdır. Özellikle kar yağdıktan sonra pancarlar lezzetlenir. Giresun’u ziyaret edenlerin mutlaka tatması gereken bir lezzettir. Besin değeri oldukça yüksek olan Pancar çorbası kalsiyum yönünden de zengin ve A, B, E ve C vitaminlerini içermektedir.

BLACK CABBAGE SOUP

Also known as black cabbage soup. It is a kind of soup made with fresh black cabbage leaves and ingredients such as corn, red beans and corn flour. The best taste is after January because black cabbage are especially delicious after snowing. Tasting the soup is recomended for those who visit Giresun. Black cabbage soup, which has a high nutritional value, is rich in calcium and contains vitamins A, B, E and C.

PANCAR ÇORBASI (Suppe von Blätterkohl)

Es ist auch als Schwarzkohlsuppe bekannt. Es ist eine Art Suppe aus frischen Schwarzkohlblättern und Zutaten wie Mais, roten Bohnen und Maismehl. Besonders gut schmecken Schwarzkohlen im Winter, wenn es schneit. Die Verkostung der Suppe ist für diejenigen zu empfehlen, die Giresun besuchen. Die Schwarzkohlsuppe mit hohem Nährwert ist reich an Kalzium und enthält die Vitamine A, B, E und C.

 

Tarif için tıklayınız.

Click for the recipe.

Klicken Sie für das Rezept

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZINZRdikHbY

10 Eylül 2019
395 kez görüntülendi