MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNE YENİ HİZMET BİNASI

Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne yapılan yeni hizmet binası hizmete girdi.

Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından kullanılmakta olan mevcut idari binanın fiziki olarak ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle yeni bina yapıldığını kaydeden yetkililer, burada vatandaşların idari işlemlerini daha rahat ortamda yapabilecekleri, ayrıca cenaze sahiplerinin kullanımına açık bekleme salonu yapıldığı ifade edildi.

Cenaze hizmetlerinde yaşanan yoğunluğu karşılayabilecek ve araç gereçlerin muhafaza edilmesi amacıyla yeni bir depo ile yeni bir idari ofisin yer aldığı hizmet binası müdürlük tarafından kullanılmaya başlandı.

Mezarlıklar Müdürlüğü yeni yaptırılan 3 adet taziye çadırının da vatandaşın hizmetine verilmeye başlandığını belirttiler.

11 Haziran 2018