METREKAREYE 49.8 KG YAĞIŞ DÜŞTÜ

Giresun’da etkisini gösteren sağanak yağış herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı.

Alınan verilere göre 14 Ocak Pazar günü öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış 15 Ocak Pazartesi günü sabah saatlerine kadar şehrimizde etkisini göstermeye devam etti. Meteoroloji ölçümlerine göre geçen zaman diliminde Giresun Merkezde metrekareye 49.8 kg yağış tespit edilirken, hava sıcaklığının ise 4 dereceye kadar düştüğü belirtildi.

Giresun’da bu hafta içinde ise Salı ve Çarşamba günlerinin çok bulutlu bir hava olacağı, Perşembe gününden itibaren ise yeni bir yağış sistemi altına gireceği beklenmektedir.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan bir açıklamada da, şehir genelinde etkisini gösteren sağanak yağıştan dolayı herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı ve önümüzdeki günlerde tekrar etkisini gösterecek yağışlarda meydana gelebilecek su baskınları ve diğer olumsuzlukların olduğu zamanda belediyemizin 444 4 028 numaralı telefonu arayarak sorunlarını bildirmeleri belirtildi.

15 Ocak 2018