MERDİVENLER ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRIYOR

Giresun Belediyesi Acil Ekip tarafından şehrin farklı bölgelerinde merdiven yapım çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında geçtiğimiz haftalarda Gedikkaya Mahallesi M.Ercan Sokak üzerinde bulunan Gedikkaya Ortaokulu yanındaki merdivende yenileme çalışmaları başlatıldı. Mevcut merdiven üzerinde yeni basamak kalıpları hazırlanarak beton dökümü yapıldı. Basamak üzerleri modern karo taşları ile döşendi. Kenarlara ferforje demir korkuluklar takıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından merdiven kenarlarında bulunan toprak alanda ağaç dikimi ve yeşil alan çalışması gerçekleştirildi. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasının ardından bölge halkı ve özelliklede öğrenciler için büyük önem taşıyan merdiven kullanıma açıldı.

Sokağın oldukça dik olmasından dolayı zaman zaman araç trafiğinin de tehlike arz ettiğini, bu nedenle yaya yolunu ve merdivenin büyük önem taşıdığını belirten mahalle sakinleri ve okula giden öğrenciler merdivenin yeniden yapılmasından oldukça memnun kaldıklarını, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini belirttiler.

1 2 4 5 6 Foto (2)

08 Şubat 2018