MERCAN SOKAK’TA TEMİZLİK VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Giresun Belediyesi ekipleri kent genelinde birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Altyapı, üstyapı ve çevre temizlik çalışmalarına büyük önem veren Giresun Belediyesi, vatandaşlara en iyi ve kaliteli hizmeti verebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belirli program kapsamında şehir genelinde bulunan tüm mahalle, cadde ve sokaklarda değişik çalışmalar yürütülüyor.

Belediye Çözüm ve Koordinasyon Birimine bağlı Acil Ekip tarafından şehrin birçok farklı noktasında bulunan ve acil çözüm bekleyen sorunlar gideriliyor. Bu kapsamda kaldırım, merdiven, yol, ferforje korkuluk ve birçok benzeri çalışmalar ivedilikle yürütülüyor.

Acil Ekip tarafından son olarak Gedikkaya Mahallesi Mercan Sokak’ta geniş kapsamlı yeni kaldırım yapım çalışması başlatıldı. Sokağın alt bölümünde kaldırım olmaması nedeniyle vatandaşlar ve aynı bölgede bulunan Gedikkaya Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin okula gidip gelmeleri sırasında kaldırım olmamasından dolayı araç yolu üzerinde yürüdüğü ve bununda tehlike arz etmesi nedeniyle kaldırım yapım çalışmalarına başlanıldığı bildirildi.

Kaldırım çalışmalarına başlanılmadan öncede sokakta geniş kapsamlı ot biçme, çöp toplama, süpürme, yol yıkama ve çevre temizliği gibi çalışmalarda yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların tamamlanmasının ardından Acil Ekip tarafından kaldırım yapım çalışmalarına başlanıldı.

Yetkililer başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanıp,  vatandaşların hizmetine açılacağını belirttiler.

Foto (1) Foto (1) Foto (2) Foto (3) Foto (4) Foto (5) Foto (6) Foto (7) Foto (8) Foto (9)

14 Eylül 2018