Bizi Arayın 444 4 028

Sosyal Medyada Biz}

ISIRGAN YEMEĞİ

ISIRGAN YEMEĞİ

Giresun’da tüketilen en farklı, en lezzetli yemeklerdendir. Bahçelerden özenle toplanan ısırgan otuyla yapılır. Soğan, sarımsak, mısır unu gibi malzemeler ve çeşitli baharatlar katılarak pişirilir ve püre haline getirilir. Isırgan otunun çok faydaları vardır. Antioksidan özelliktedir, böbrek taşlarını önler, solunum sorunlarını giderir, alerjik hastalıklara iyi gelir.

STINGING NETTLE PUREE

It is one of the most different and delicious dishes of Giresun. It is made with nettle which is carefully collected from the gardens. Ingredients such as onion, garlic, corn flour and various spices are added and cooked and mashed. Stinging nettle is very good for health. It has antioxidant properties, prevents kidney stones, resolves respiratory problems, and is good for allergic diseases.

BRENNESSEL PUREE

Es ist eines der verschiedensten und leckersten Gerichte von Giresun. Es wird mit Brennnessel hergestellt, die sorgfältig aus den Gärten gesammelt wird. Zutaten wie Zwiebel, Knoblauch, Maismehl und verschiedene Gewürze werden hinzugefügt und gekocht und püriert. Brennnessel ist sehr gut für die Gesundheit. Es hat antioxidative Eigenschaften, beugt Nierensteinen vor, löst Atemprobleme und ist gut für allergische Erkrankungen.

 

Tarif için tıklayınız.

Click for the recipe.

Klicken Sie für das Rezept

 

https://www.youtube.com/watch?v=Dd0p-ROyoKk

10 Eylül 2019
403 kez görüntülendi