İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Reyhan TURAN

Müdürün Kısa Özgeçmişi:

1965 yılında Giresun İli Bulancak İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bulancak’ta, Lise öğrenimini Samsun’da, Yüksek öğrenimi Eskişehir Anadolu Üniversitesi İş İdaresi bölüünden mezun olarak tamamladı.

1993 yılında Sincan Belediyesinde Bilgisayar İşletmeni olarak memuriyete başladı. 1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesine, daha sonra 2000 yılında Giresun Belediyesine tayin oldu. Memur, V.H.K.İ , Şef, Uzman, Belediye Başkan Yardımcılığı görevleri ve daha sonra Bilgi İşlem Müdürlüğü kadrosunda bulunduktan sonra 24.10.2017 tarihinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne atandı ve halen bu görevi yürütmektedir.

Müdürlüğün Görev Alanları:

Kurumun İnsan Kaynakları Politikasını belirlemek, insan gücü planlamasını yapmak ve uygulamak hizmet içi eğitim ihtiyacını karşılamak ve yasal hak ve yükümlülüklerine uygun olarak kurum personelinin atama, nakil, özlük işlemlerini kurum teşkilatına ait kadroları dağıtım ve tarsis işlemlerinin yürütülmesinin ve diğer görev alanına giren iş ve işlemlerinin yapılmasını sağlamak.

Telefon:444 4 028

Dahili Telefon:106