Bizi Arayın 444 4 028

İKİ TAHSİLAT NOKTASINDA KREDİ KARTI İLE ÖDEME YAPILABİLECEK

Giresun Belediyesi şehirde bulunan iki tahsilat noktasında kredi kartı ile ödeme uygulamasına geçiyor.

Belediye yetkilileri, Aksu Mahallesinde ve otobüs terminalinde bulunan tahsilat noktalarında kredi kartı ile ödeme yapılabileceğini ve sistemin hizmet vermeye başladığını dile getirerek, buralarda belediyenin tüm alacaklarının tahsilatlarının ve kartlı su sayacı yükleme işleminin yapılabileceğini bildirdiler.

Şehrin Doğu ve Batısında bulunan bu tahsilat noktalarına kredi kartı ile ödeme sisteminin getirilmesi yerinde bir karar olarak değerlendirilirken, bu mahallelerde ikametgâh eden vatandaşların şehir merkezine gelmeden ödeme işlemlerini kolaylıkla yapabilecekleri ifade edildi.

Diğer yandan ilerleyen süreçte belediye tahsilat noktalarının sayısal olarak artırılmasının hedeflendiği bildirildi.

17 Şubat 2020