İFTAR YEMEKLERİ TARİHİ TAŞBAŞI PARKINDA VERİLİYOR

Giresun Belediyesi bu yıl da iftar yemeklerini Tarihi Taşbaşı Parkı’nda vermeye devam ediyor.

Ramazan ayının başlaması ile ilk iftar yemeği arzu eden vatandaşların katılımı ile Tarihi Taşbaşı Parkı’nda verildi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, çadırlarda iftar yemeği uygulamasını önceki yıllarda kaldırdıklarını, ihtiyaç sahibi vatandaşların rahat bir ortamda yemeğini yemesini istediklerini ifade etti.

Tamamen doğal bir ortamda ve açık alanda iftarlarını yapan vatandaşlar, yağmurlu havalarda ise Belediye Taşbaşı Sosyal Tesisleri Salonlarını kullanacaklar.
Giresun Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğine hayırsever vatandaşlarla, bazı kurumlarında katkı sağladığı kaydedildi.

Ramazanın ilk iftarına yaklaşık bin kişinin katıldığı, bu sayının önümüzdeki günlerde iki katına çıkmasının beklendiği ve buna göre planlama yapıldığı kaydedildi.

BLD_5045 BLD_5060 BLD_5067 BLD_5078 BLD_5108 BLD_5115 BLD_5119

17 Mayıs 2018