HALK OYUNLARI EKİBİ ŞEHRİMİZİ TEMSİL EDECEK

Giresun Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları Ekibi ilimizi en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Trabzon ve Bayburt’ta düzenlenen festivallerde yöresel oyunlarımızı oynayıp şehrimizi temsil eden Halk Oyunları Ekibimiz 25-29 Ağustos tarihinde Afyon’da düzenlenecek Karahisar Zafer Festivaline katılacak.

Halk Oyunları Ekibimiz festival süresince birbirinden güzel yöresel oyunlarımızı sergileme ve tanıtma şansı bulacak.

Ekibimiz 30 Ağustos Zafer Bayramımızda Afyon’un İşçehisar İlçesi Doğanlar Köyünde Başkomutanlık Meydan Muharebesi sırasında şehit olan gönüllü alay askerlerimizin bulunduğu şehitliği ziyaret edecek. Türkiye’nin her ilinden Giresun’luların katılacağı programda şehitlerimiz anılacak. Her yıl geleneksel olarak Afyon’un İşçehisar ilçesinde gerçekleşen Şehitlerimizi Anma Programına yoğun katılım bekleniyor.

19 Ağustos 2019