GİRESUN BELEDİYESİ İLE TÜRK KALP VAKFI İŞBİRLİĞİNDE ETKİNLİK DÜZENLENECEK.

Giresun Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek 30. Kalp Haftası etkinlikleri kapsamında “Çocuklarda Kalp Sağlığı” konusu katılımcılara doktorlar ve uzmanlar tarafından anlatılacak.

Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesi’nde 17 Nisan 2018 Salı günü saat 14.00 – 16.30 arasında düzenlenecek etkinliğe Türk Kalp Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Güven, Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayriye Midillioğlu ve Türk Kalp Vakfı Çocuk Kardiyoloji Merkezi Direktörü Prof. Dr. Türkan Ertuğrul katılacak. Doktorlar ve uzmanlar kendi alanlarıyla ilgili bilgileri etkinliğe katılacak olanlar ile paylaşacak.

Ücretsiz olan etkinliğe görüş almak, hem öğrenmek, hem sosyalleşmek isteyen tüm vatandaşlarımız katılabilecek.

120x174 afiş giresun-01 (5)

16 Nisan 2018