Bizi Arayın 444 4 028

ÇOCUK OYUNUMUZ KÖY OKULLARINDA SAHNELENMEYE DEVAM EDİYOR

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Kitap Su ile Tablet Can” adlı çocuk oyunu köy okullarında oynanmaya devam ediyor.

Merkeze bağlı köylerde öğrencilerin ulaşım sorunu yaşamaması için oyunu ayaklarına götürdüklerini belirten yetkililer: “Oyunumuza yoğun bir ilgi var. Köylerde ikamet eden küçük dostlarımızın ilaveten ulaşım sorunu oluyor. Biz de bu sorunu ortadan kaldırmak adına oyunumuzu köylerimize götürme kararı aldık. Küçük öğrencilerimize tiyatroyu sevdirmek ve eğitici olan bu oyundan gerekli dersi çıkarmalarını istiyoruz” dediler.

Her Cumartesi günü saaat 14.00’da Belediye Vahit Sütlaş Sahnesi’nde oynanan, çocuklara elektronik cihazların hayatımızdaki yerini ve kitap okumanın faydalarını eğlenceli bir şekilde aktaran tiyatro oyunu, hafta içi belirli günlerde de köy okullarında sahneleniyor.

Oyun geçtiğimiz hafta Sayca İmam Hatip Ortaokulu, Kayadibi Ortaokulu, Okçu İlk-Ortaokulu ve Boztekke İlk–Ortaokulunda sahnelendi.

1.

2.