Bizi Arayın 444 4 028

CADDE VE SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Küresel bir tehdit olan ve ülkemizde de hızla yayılan koronavirüsüne karşı Giresun’da cadde ve sokaklar köpüklü suyla yıkanıyor.

Virüse karşı gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında, Giresun Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde ve sokaklar köpüklü suyla yıkanarak hijyenik hale getiriliyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla Gazi Caddesi ve Atatürk Meydanında başlatılan yıkama çalışmaları şehirde tüm cadde ve sokaklara yayıldı.

Ekipler, Fatih Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Topal Sokak, Mal pazarı Mevkii ve İnönü Caddesinde de yıkama çalışması gerçekleştirirken, bu dezenfekte çalışmasının diğer cadde ve sokaklarda da yapılacağı bildirildi.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalardan dolayı vatandaşlar son derece memnun kalırken, vatandaşlar Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğluna ve ekiplere teşekkür ettiler.

20 Mart 2020