BELEDİYEDEN BAKIM VE HİZMET TALEBİNE ANINDA CEVAP

Giresun Belediyesi bakım ihtiyacını karşılayamayan yatalak, engelli, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirdiği ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Projesi’ne yoğun şekilde devam ediyor.

Yapılan bu hizmetlerle kişilerin yaşam kalitesinin daha fazla artırılması hedefleniyor.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine programlarını yapan ekipler gün boyu aralıksız şekilde hizmetlerini sürdürüyor.

Ekipler, yardıma muhtaç vatandaşların günlük yaşam şartlarından en az seviyede etkilenmesini sağlamak amacıyla birçok isteğine anında cevap vermeye çalışıyor.

Bu anlamda Giresun Belediyesi’ni arayan bir vatandaşın almak istediği hizmet ile ilgili talebini, evde bakım ve sağlık hizmeti birimine aktardı. Yardım talebinde bulunan engelli bir vatandaşa anında cevap veren ekipler yine vatandaşın isteği üzerine kendisini evinden alarak havaalanına kadar götürdü.

Hizmetten son derece memnun kalan vatandaşımız  “Giresun Belediyesinin bu hizmetinden haberdar oldum ve ilgili birimi arayarak isteğimi bildirdim. Talebimiz olumlu karşılanarak en kısa sürede adresimize gelen ekipler yardım isteğimi eksiksiz bir şekilde yerine getirdi. Bu güzel ve anlamlı hizmet için Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

10 Aralık 2019