BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI 2. TOPLANTISI YAPILDI

Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci toplantısı, Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce söz isteyen Ak Parti Meclis üyelerine sorularını yazılı vermelerini söyleyen Başkan Aksu, yapılan tüm planlama ve kararların mecliste açık olarak alındığını ifade etti.

İmar Komisyonundan gelen 3 madde, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 4 madde ve Trafik Komisyonundan gelen 2 madde de komisyonun görüşü doğrultusunda kabul edildi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun önceki meclis toplantısında teklif ettiği, Giresun Sanayi Sitesi kurucularından Bahtiyar Gürel’in Gedikkaya Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndan başlayıp, Boğacık Deresi’ni takip ederek Ali Usta Caddesi’ne bağlanan yola isminin verilmesi kabul edildi.

Giresun Belediye Meclisi 6 Mart 2018 tarihinde toplanmak üzere sona erdi.

13.02.2018 MECLİS TOPLANTISI (19) 13.02.2018 MECLİS TOPLANTISI (39)

13 Şubat 2018