Bizi Arayın 444 4 028

BELEDİYE KURUM VE KURULUŞLARDA İLAÇLAMA YAPIYOR

Giresun Belediyesi, dünyada hızla yayılan ve ülkemizde de görülen ölümcül ‘koronavirüs’ tehdidine karşı dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye tarafından oluşturulan ekipler, insan yoğunluğu nedeniyle risk taşıyan ve talep gelen kurum ve kuruluşlarda ilaçlama çalışması yapıyor.

Ekipler tarafından; Okullar, Camiler, Otogar, Gümrük Müdürlüğü, SGK, Meteoroloji, İlim Yayma Cemiyeti, AFAD, Hal Müdürlüğü, Ziraat Odası, Özel Yurtlar, Muhtarlık Dernekleri, Basın Kuruluşları, Huzurevi, Çocuk Evleri Sitesi ve Koordinasyon Merkezi, Kadın Konuk Evi, Muhtarlıklar, İş Kur, Emniyet Müdürlüğü, Turizm Müdürlüğü, İlçe ve Köy Dolmuşları Durağı, Jandarma Komutanlığı, Assistt, Müze, Kütüphaneler ve Toplu taşıma araçları koronavirüsüne karşı ilaçlandı. Ekipler, talep gelen veya belirlenen kamu kurum ve kuruluşlarını titizlikle ilaçlayıp virüse karşı dezenfekte ediyorlar.

Belediye yetkilileri, dezenfekte çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirterek, sağlığın her şeyden önce geldiğine dikkat çektiler.

3.

10..