BELEDİYE ÇALIŞMALARI FARKLI BÖLGELERDE DEVAM EDİYOR

Giresun Belediyesi şehir genelinde eksikliklerin giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin farklı bölgelerinde devam eden çalışmalar kapsamında Hacısiyam Mahallesi Saraypatı Sokak’ta parke tamirat çalışması yapılıyor. Yolun bozuk ve düzensiz olan bölümleri sökülerek alt zemin düzenlemesi ve ardından yeni parke taşları ile döşenerek tamiratı yapılıyor.

Müdürlük bünyesine bağlı diğer bir ekip tarafından ise Gedikkaya Mahallesi 101 Nolu Sokak’ta merdiven yapım çalışmasına başlanıldı. Sokağın dik olan bölümüne vatandaşlarımızın kullanımı için alternatif bir merdiven yapılıyor.

Küçükköy Mahallesi 80 Nolu Sokak’ta ise ekipler tarafından istinat taş duvar yapımı için çalışmalara başlanıldı. Sokağın tehlike arz eden bölümüne yapılan taş duvar ile olası olumsuzlukların önüne geçilmiş olunacak.

1 3 4 5 6 7.

21 Ekim 2019