BELEDİYE BAŞKANI ŞENLİKOĞLU İLK NİKAHINI KIYDI

Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk nikahını kıydı.

Giresun Belediyesi Nikah Salonunda Yalçın ve Öztürk ailelerinin nikahlarını kıyan Başkan Şenlikoğlu, aileleri bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Nikah töreninden önce konuşan Başkan Şenlikoğlu; “Böyle güzel bir cemiyette bulunup böyle güzel bir merasimi gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tabi ki birlikteliğinizde iyi günleri de kötü günleri de birbirinizle yaşayacaksınız. Her şeyden önce bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Kübra ve Kaan kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kübra Yalçın ve Kaan Öztürk çiftinin nikah şahitliklerini Samsun Cumhuriyet Savcısı Fahri Gülay ile Salih Kokal, Nahit Köseoğlu ve Halit Fahri Öztürk yaptı.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu nikah törenin ardından evlilik cüzdanını Kübra Yalçın’a verdi.

BLD_6495 BLD_6516 BLD_6560 BLD_6575

18 Nisan 2019