BATLAMASPOR YÖNETİMİ BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Şehrimizin köklü kulüplerinden ve bu yıl ilk kez Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Batlamaspor Kulübü yönetim kurulu, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Batlamaspor Kulübünün yeni Başkanı Hasan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Şenlikoğlu’na çalışmalarında başarılar dileyerek, kendilerinden amatör kulüplerine destek vermelerini istediler ve takımın forması ile kurumsal saatini hediye ettiler.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Şenlikoğlu, Batlamaspor kulübünün yeni yönetimine başarılar dileyerek,  centilmence geçen güzel bir futbol sezonu geçirmelerini istedi. Ayrıca belediye olarak amatör sporun her zaman yanında olduğunu ve gerekli desteği vereceklerini söyledi.

BLD_9470 BLD_9473 BLD_9490

09 Ekim 2019