BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Belediye Başkanımız Av. Aytekin Şenlikoğlu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi, gönülleri fethetti.

Çocuklar Giresun Lunapark ve Atatürk Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerde gönüllerince eğlendi. Çocukları Atatürk Meydanı ve Lunaparktaki etkinliklerde yalnız bırakmayan Başkan Şenlikoğlu, tüm çocukların bayramını kutlayarak sevinçlerine ortak oldu. Çocuklar başkan amcalarına kucak dolusu teşekkürlerini ilettiler.

Giresun Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na damgasını vurdu. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatları doğrultusunda çocuklar bayramı gönüllerince ve dolu dolu kutladı. Çocuklar, Başkan Şenlikoğlu’nun ev sahipliğinde Lunaparkta ücretsiz olarak eğlendiler. Binlerce çocuk başkan amcalarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olan Lunaparkın keyfini çıkarttılar.

Giresun Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin diğer bir adresi ise Atatürk Meydanıydı. Çocuk sesleriyle yankılanan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte çocuklar palyaçolarla gönüllerince eğlendi. Seksek, kağıt uçak, bilyeli araba yarışması gibi yarışmalar düzenlendi, çocuk oyunları oynadı.

23 Nisan 2019