BAŞKAN ŞENLİKOĞLU KURBAN SATIŞ PAZARINI ZİYARET ETTİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kurban satış pazarlarını ziyaret etti.

Aksu Mahallesi ve Batlama Mevkiinde kurulan kurban satış pazarlarını ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip, istek ve taleplerini dinledi.

Geçtiğimiz haftalarda kurulan pazar alanının belediye tarafından suyu, elektriği ve tüm altyapısı hazırlandı. Ayrıca kaçak ve gebe hayvan satışını engellemek içinde belediye görevlileri tarafından rutin kontroller ve incelemeler periyodik aralıklarla yapılmaya devam ediyor.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu burada yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi; “Kurban Bayramı’nın gelmesi ile şehrimizde kurbanlık satışları başladı. Belediye olarak belirlediğimiz noktalarda pazarlarımız kuruldu. Vatandaşlarımızın ve Pazar esnafımızın rahat bir ortamda alış verişlerini yapabilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu vesileyle de bugün her iki pazarımıza ziyaret gerçekleştirdik, hayırlı alış verişler diledik. Ben buradan tüm İslam aleminin ve hemşerilerimizin bayramını kutluyor, aileleri ve sevdikleri ile mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.

BLD_4252 BLD_4250 BLD_4244 BLD_4225 BLD_4207 BLD_4200 BLD_4184 BLD_4168 BLD_4157

09 Ağustos 2019