BAŞKAN ŞENLİKOĞLU; DIŞ CEPHE GİYDİRME PROJESİNİN FİNANSMANI HAZIR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu dış cephe giydirme projesinin bir an önce faaliyete geçmesi adına çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Mimarlar Odasında proje hakkında istişarelerde bulunan Başkan Şenlikoğlu bu kez de İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti.

Proje’nin teknik aşamasında artık sona gelindiğini söyleyen Başkan Şenlikoğlu, dış cephe giydirme projesinin 82 binada uygulanacağını belirtti.

Başkan Şenlikoğlu yaptığı açıklamada; ‘’Giresun’u hizmet anlamında hak ettiği yerlere taşımak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birinci etap da Bulancak Durağı ile Keşap Durağı arasında uygulamayı düşündüğümüz dış cephe giydirme projemizde teknik çalışmalarda sona yaklaştık. Projemizin finansmanı için Bakanlık yaklaşık 2 Milyon TL bir bütçe ayırdı. Ayrıca dış cephe giydirme projesinin yanı sıra tek tip tabela ile gölgelik ve çiçeklendirme çalışmaları da yapmayı düşünüyoruz.

Plan Proje Müdürlüğümüz ile birlikte hazırladığımız projenin daha da geliştirilmesi ve en güzel şekilde ortaya çıkması adına bu konuda bilgi sahibi teknik donanımlı arkadaşlarımızın da fikirlerini alıyor onlarla gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde projeyi uygulayacağımız bölgede faaliyet gösteren esnaf arkadaşlarımızla da bir araya gelip, onlarında düşüncelerini dinleyeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi bu şehri birlikte yönetmek istiyoruz. Projenin uygulanması aşamasında bizlerden desteklerini esirgemeyen ve kaynak sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bakanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Giresun artık uygulanacak projeler ile konuşulan bir il olacak inşallah. Belediye olarak şehrimizin ileriye yönelik gelişmesi ve adım atması adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz’’ diye konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası Giresun Temsilcisi Arzu Topuz Başkan Şenlikoğlu’na ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Şenlikoğlu’na İnşaat Mühendisleri Odası ziyareti sırasında, Belediye Başkan Vekili Salih Özdemir, Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun, Belediye Meclis Üyeleri Gökhan Bozalioğlu, Serdar Demirkan, Emrah Altıyaprak, Dursun Öztürk ve Plan Proje Müdürü Selim Özgürel eşlik etti.

12 Eylül 2019