BAŞKAN ŞENLİKOĞLU AŞURE İKRAMINDA BULUNDU

Giresun Belediyesi içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Atatürk Meydanı Hacı Miktad Camii önünde düzenlenen programa katılan Başkan Şenlikoğlu vatandaşlarla sohbet edip, aşure ikramında bulundu. Muharrem Ayı’nın hoşgörü, dayanışma, sevgi ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Başkan Şenlikoğlu; ’’Bu güzel ve mübarek ayda bereketi ve sevgiyi birlikte paylaşıyoruz. Aşure paylaşmak, paylaştıkça çoğalmak demek. Birliğimizi ve beraberliğimizi her fırsatta pekiştirmeyi önemsiyoruz. Hepimizin Muharrem ayı mübarek olsun. Bu ayın, ülkemize ve ilimize huzur, sağlık ve esenlikler getirmesini dilerim’’ diye konuştu.

Aşure ikramına Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yanı sıra, eşi Meryem Şenlikoğlu, Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Berrin Aydın’da katıldı.

BLD_2863 BLD_2868 BLD_2890 BLD_2898 BLD_2906 BLD_2914 BLD_2937 BLD_2943

12 Eylül 2019