BAŞKAN ŞENLİKOĞLU 6 AYDA FARKINI GÖSTERDİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu 31 Mart yerel seçimlerinde görevi devraldıktan sonra 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde farkını ortaya koydu.

Altı aylık görev sürecinde bütün birimleri çok daha etkin ve işler hale getirip birimlerin daha verimli çalışmasını sağlayan Başkan Şenlikoğlu bu çalışmaları ile birlikte Giresun halkından çok olumlu tepkiler alıyor.

Özellikle saha çalışmalarına ağırlık verip bütün mahalle ve sokaklarda çalışma başlatan, belediyenin kaynaklarını ve çalışan personellerini etkin bir şekilde kullanan Başkan Şenlikoğlu, yapılan tüm işleri bizzat yakından takip ediyor.

Belediyenin her alanda kurumsal kimliğini kazandırmayı planlayan Başkan Şenlikoğlu, çalışmalar hakkında şunları kaydetti: “Şehrimize ve hemşehrilerimize var gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz. Belediyemize kurumsal hava katan Beyaz Masamızı yeni yüzüyle hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyip not eden beyaz masamız, en hızlı şekilde ilgili birimimize konuyu aktararak çözüme kavuşturma gayreti göstermekte. Belediyemizde birçok hizmetimiz, interaktif ve elektronik altyapıya geçiriyor. Yakın zamanda hizmete sunduğumuz mobil uygulamamız bunun güzel bir örneği. Uygulama içerisinde “ÇEK GÖNDER” özelliğini kullanan vatandaşlarımız, sorunlarını ve taleplerini en hızlı şekilde tarafımıza iletmiş olacak. Bunun yanı sıra saha çalışmalarımızın temposunu arttırdık. Altyapı ve üstyapı adına ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz önceden belirlenmiş program doğrultusunda vatandaşlarımızın taleplerine en kısa sürede cevap vermek için, hem hafta içi hem de hafta sonu çalışmalarına devam ediyorlar. Özverili çalışmaları için personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepimizin gönülden bağlı olduğu, büyük sevda duyduğu şehrimizi en iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Kurumumuzu daha işlevsel ve sistematik bir düzene sokup, taleplere daha kısa sürede cevap verme gayretindeyiz. Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız ile bizzat görüşüp şehrimizin ciddi problemlerini çözecek projelerimizin yapımına başlanması için söz aldık’’ dedi.

Diğer yandan Belediye ekipleri çalışmalarına farklı noktalarda devam ediyor. Bu hafta içerisinde, Teyyaredüzü Mahallesi Şehit Yüzbaşı Emel Kuğuoğlu Sokak’ta kot çalışması ve yeni park alanının alt zeminin düzenlenmesi, Virandere Sokak’ta yol üzerinde bulunan Seyyit Mevlana Saderettin Efendi Camisinde duvar çalışmaları ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. Bir başka ekipte Aydınlar Mahallesinde 75 ve 76 nolu Sokaklarda beton dökme ve duvar çalışması gerçekleştiriyor. Çıtlakkale Mahallesi Sönmez Sokak’ta da duvar çalışmaları, Aksu Mahallesi Kübra Sokak’ta asfalt yapımı sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı diğer bir ekipte Kapu Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi’nde tehlike arz eden metruk binanın yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeye bağlı tüm müdürlük ekipleri, haftalık ve aylık hazırlanan programlar kapsamında çalışmalarına önümüzdeki günlerde de devam edecek.

1 2 4 5 6. 6 7. 7 8 9 10 12 13

10 Eylül 2019