BAŞKAN AKSU’DAN OKULLARA DESTEK SÜRÜYOR

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Nurettin Canikli İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal ve Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karabıçak ile Nurettin Canikli İmam Hatip Lisesine gelen Başkan Aksu, Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği yöneticileri tarafından karşılandı.

Başkan Aksu’yu makamında ağırlayan Okul Müdürü Oğuz Yayla, okula verdiği destekler için teşekkür etti.

Başkan Aksu; “Buraya okul çevresinde giderilmesi gereken belli başlı eksiklikleri yerinde görmek için ilgili Başkan Yardımcımız ve Mahalle Muhtarımızla geldik. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime her zaman destek olduk. Sadece merkezdeki değil ilçe ve köylerdeki okullarda da çevre düzenlemesi olsun, öğrenci ihtiyaçları olsun birçok konuda destek olduk. Çünkü gelişmiş ülkelere bakın eğitim seviyesi ve gelişmişlik seviyesi hep doğru orantılı.

Müdürümüze ve yöneticilerimize okuldaki aksaklıklardan bizleri haberdar edip çalışma başlattıkları için teşekkür ediyorum’’.

12 Aralık 2018