BAŞKAN AKSU VE VALİ SARIFAKIOĞULLARI, DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret etti.

Vali Sarıfakıoğlulları ve Başkan Aksu devam eden doğalgaz çalışmalarını beraber değerlendirdiler.

Başkan Kerim Aksu, doğalgaz firmasının Giresun için ayırdığı yatırım bütçesinin oldukça düşük olduğunu, ayrıca taşeron firmaların işi yarıda bırakıp gittiğini ifade etti. Aksu, belediyenin vatandaşların bu hizmetten yararlanması için yoğun çaba harcadığını, doğalgaz çalışmalarının belediye bütçesine yaklaşık 50 milyon liranın üzerinde yük getirdiğini de kaydetti.

Vali Harun Sarıfakıoğlulları ise kurumlar arası işbirliği yapılması için ilgili birimleri uyaracağını, belediyenin olumlu bir yaklaşım içerisinde olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Vali Sarıfakıoğlulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade edip, Giresun’un tamamının doğal gaza kavuşması için her türlü fedakarlığa  katlandıklarını sözlerine ekledi.

Haber Foto

03 Temmuz 2018