BAŞKAN AKSU TEYYAREDÜZÜ-GÜRE DURAĞINI ZİYARET ETTİ

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Teyyaredüzü Güre Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Şükrü Erkin, araç sahipleri ve şoförler tarafından karşılanan Başkan Aksu sıcak organizasyonları için durak yönetimine teşekkür etti.

Şoför esnafının taleplerini tek tek dinleyip not alan Başkan Aksu; Yaklaşık 10 yıldır beraber çalışıyoruz. Benim dönemimdeki kadar hiçbir belediye başkanı sizlere sahip çıkmamıştır. Bu sadece sizin için geçerli değil bütün dolmuş esnafının yanında oldum. Yönetim kurulu ve durak başkanınız burada hiçbir konuda şoför esnafını ezdirmedim. Güre ve Teyyaredüzü mevkii sürekli gelişmekte ve gelişime açık bir bölge bu mahallelerde yaptığımız çalışmalarda devam ediyor. Doğalgazın geçişi tamamlandıktan sonra bütün mahalleleri yeniden asfaltlayacağız.

Durak sahipler ve şoförler adına konuşan Durak Başkanı Şükrü Erkin Başkan Aksu’dan ve çalışmalarından çok memnun olduklarını her zaman yanlarında olduğu içinde teşekkür ettiklerini söyledi.

DOSTLAR DURAĞI VE RAMBONUN KAHVESİNE ZİYARET

Başkan Aksu Gaziler Mahallesinde Dostlar Durağı ve Teyyaredüzü Mahallesinde Rambonun Kahvesine ziyarette bulundu.

Başkan Aksu’nun geleceğinden haberdar olmayan vatandaşlar Başkan Aksu’yu görünce hal hatır sorup sohbet etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Aksu görüş ve önerilerini vatandaşlara sundu.

12 Ocak 2019