AYDINLAR MAHALLESİ’NDE ÖNEMLİ ALTYAPI ÇALIŞMASI

Altyapı yatırımlarına devam eden Giresun Belediyesi, acil çözüm bekleyen noktaların tespitini yaparak o bölgelerde önemli çalışmalar başlatıyor.

Şehrin birçok farklı bölgesinde belediye tarafından büyük ve küçük çaplı olmak üzere mevcut sorunları çözüme kavuşturmak adına yeni yatırım ve hizmetler yapılıyor. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Giresun Belediyesi eksikliklerin giderilmesi için yoğun bir çalışma programı içerisinde mesai saati gözetmeksizin hizmet üretmeye devam ediyor.

Hazırlanan çalışma programı kapsamında Aydınlar Mahallesi’nin yıllardır yapılmayan altyapı sorunu artık tarih oluyor. Mahallenin 76 Nolu Sokağında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından sorunların giderilmesi için geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışma üç ana bölümden oluşuyor. Bunların içerisinde mahallenin içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının yapım işleri yer alıyor.

Bu kapsamda bölgeye toplamda 2500 metre uzunluğunda üç yeni hattın yapımına başlanıldı. Mahallenin mevcut içme suyu hattı güçlendirilerek daha verimli hale getirilecek. Herhangi bir kanalizasyon ve yağmursuyu hattı olmayan mahalleye uzun yılların ardından ilk defa yeni hatlar getirilmiş olacak.

Çalışmalardan oldukça memnun kalan mahalle sakinleri ise bu çalışmaların yapılmasını dört gözle beklediklerini, fakat bu zamana kadar herhangi bir çalışmaya başlanmadığını belirterek Belediye Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na ve belediye personellerine teşekkürlerini ifade ettiler.

Aydınlar Mahallesi 76 Nolu Sokakta başlatılan bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler mahallenin diğer sokaklarında da benzer çalışmalar yapmaya devam edecek.

BLD_0961 BLD_5968 BLD_5973 BLD_5987 BLD_6506 BLD_6518 BLD_6524 IMG_4436 IMG_4532 IMG_4538 IMG_4541 IMG_4551 IMG_4555 IMG_4565 IMG_4574

11 Ekim 2019