ASFALT ÇALIŞMALARI GEDİKKAYA MAHALLESİ’NDE DEVAM EDİYOR

Giresun Belediyesi üst yapı çalışmalarını belirli programlar dahilinde sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan çalışma programı kapsamında Gedikkaya Mahallesi’nde geniş kapsamlı sıcak asfalt çalışması yapıldı. Hummalı bir çalışma yürüten ekipler, mahalle genelinde yapılan doğalgaz ve benzeri alt yapı çalışmalardan dolayı bozulan yolları yeniden asfaltlayıp, araç trafiği için daha uygun hale getirdi.

Yaklaşık bir hafta boyunca Gedikkaya Mahallesi’nde yapımı devam eden çalışmalar kapsamında ekipler Annakkaya Sokak, Şehit Muammer Dur Sokak ve 94, 95, 96, 101, 103, 105, 106 Nolu Sokakları yeniden asfaltlarken, bölgede bulunan Ufuk Sokak’ta da asfalt çalışması yapılacağı bildirildi.

Gedikkaya Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarının ardından ekipler Teyyaredüzü, Güre ve Gaziler Mahallelerinde de asfalt yapım çalışmalarına başlayacak.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya teşekkür ettiler.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

14 Ağustos 2018