AKSU MAHALLESİ KONAKYANINA YENİ ÇOCUK OYUN PARKI

Giresun Belediyesi şehir genelinde yeni çocuk oyun parkları yapmaya devam ediyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Aksu Mahallesi Konakyanı Sokak üzerinde başlatılan yeni çocuk oyun parkı çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı.

Şehir genelinde birçok alanda çocuk oyun parkı yaparak hizmete açan Giresun Belediyesi çocukların mutluluğuna mutluluk katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Konakyanı Sokak bölgesinde herhangi bir oyun parkının olmaması nedeniyle Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun talimatı doğrultusunda bölgede park yapımına başlanıldı. Aksu Mahallesi Konakyanı Sokak’ta boş alanda başlatılan park yapım çalışmaları kapsamında kuleli kaydırak, salıncak ve tahterevalli konuldu. Ayrıca alan içerisine Basketbol Sahası, Fitness Alanı ve oturma bankları da konulurken, parkın daha güvenli hale gelmesi için de ferforje demir korkuluk çalışması gerçekleştirildi. Ve çocukların kullanımına açıldı.

A (6) A (6) IMG_6296 IMG_6303 IMG_6308 IMG_6313

26 Mart 2019