AKSU, BU ŞEHRİ HALKIMIZ İLE BERABER YÖNETİYORUZ

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, başkanlık makamında vatandaşlar ile bir araya geldi.

Daha önceden kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşların randevu taleplerine cevap veren Başkan Kerim Aksu, kendisine bizzat iletilen talepleri değerlendirdi. Vatandaşların hizmet taleplerini ilgili birimlere aktaran Başkan Aksu, sonuçları takip edeceğini ifade etti.

Makam odasında fazla bulunmadığını hatırlatan Belediye Başkanı Kerim Aksu, zamanının büyük bölümünü şehirde sokaklarda, caddelerde ve mahallelerde geçirdiğini belirterek; “ Buraya gelip resmi görüşmeleri yapıyorum. Ben her zaman sizlerin arasındayım. Çalışmaları yerinde takip ederim. Her mahallemize gidip esnaflarımızı, muhtarlarımızı ve mahalle sakinlerini dinlerim. Bu şehir hepimizin, burada beraber yaşıyoruz. Bu şehri halkımızın görüş ve önerileri ile yönetiyoruz. ’’ şeklinde konuştu.

1 3 4 5. 5 6 7 8 9 10 13

14 Aralık 2018