23 NİSAN ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Giresun Belediye Konservatuarı 23 Nisan Çocuk Korosu muhteşem bir konser verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Şehir Tiyatrosu Vahit Sütlaş Sahnesinde düzenlenen konsere ilgi oldukça büyüktü. İlk olarak piyano öğrencileri eserlerini sergilediler. Birbirinden güzel eserler seslendiren piyano öğrencileri ayakta alkışlandı. İkinci bölümde ise drama öğrencileri şarkılarını figürlerle süsleyerek ritimsel ve ezgisel çalışmalarını dinleyici ile buluşturdular. Son bölüm de ise şefliğini Hasan Elkaya’nın yaptığı Belediye Konservatuvarı Çocuk Korosu sahne aldı. Çocuk şarkıları ve marşların ağırlıklı olduğu repertuvar salonu dolduran vatandaşların beğenisini topladı.

Konservatuvar Şefi Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun selamlarını ilettikten sonra Çocuk Korosu Şefi Hasan Elkaya’ya çiçek takdim etti. Aslan, sanata ve bu güzellikleri ortaya çıkaranlara teşekkürlerini ifade etti.

IMG_8563 IMG_8582 IMG_8602 IMG_8605 IMG_8617

24 Nisan 2018