VEYİSOĞLU SOKAK’TA ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMASI

Giresun Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi.

Yaz mevsiminin gelmesi ile güzel havaları değerlendiren belediye ekipleri şehrin farklı noktalarında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Nizamiye Mahallesi Veyisoğlu Sokak’ta geniş kapsamlı alt ve üst yapı çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar kapsamında ilk etapta sokağın mevcut parke taşları ve kaldırımları söküldü. Ardından detaylı alt yapı çalışması başlatıldı. İçme suyu abone hatları yenilenirken, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarında da çeşitli bakım ve onarımlar yapıldı. Son olarak sokağın üst yapı çalışması olarak parke yol ve kaldırım yapımına başlandı. Çalışmaların büyük bir bölümü tamamlanırken, yolun kısa sürede hizmete girmesi planlanıyor.

IMG_9918 IMG_9928 IMG_9939 IMG_9960 IMG_9967

12 Temmuz 2017