ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ LASTİKLER GERİ DÖNÜŞÜMDE

Giresun Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü kurum içi çalışmalarını sürdürüyor.

Müdürlük hizmet sahasında bulunan ömrünü tamamlamış araç lastikleri geri dönüşüme gönderildi.

Konu hakkında bilgiler veren yetkililer şunları söyledi; “Çevreye zarar vereceğinden dolayı belediyemize ait araç ve iş makinelerinden çıkarılan ömrünü tamamlamış veya kullanılamaz halde olan lastikleri atmıyor, depomuzda biriktiriyoruz. Bu kapsamda 25.11.2006 tarihinde T.C. Resmi Gazetesinde yayınlanan “Ömrünü Tamamlamış Lastiklerin Kontrolü Yönetmeliği” ne istinaden, çevre ve insan sağlığına verdiği zararlarından dolayı geri dönüştürülmek üzere Çevre ve Orman Bakanlığından lisanslı firmaya teslim edilerek, ülke ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz.”

Fotoğraf (1) Fotoğraf (2)

15 Haziran 2017