FATİH CADDESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Fatih Caddesi’nde başlatılan doğalgaz hat çalışması nedeniyle bozulan yol, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından kullanımına açıldı.

Fatih Caddesi’nde belediye ekipleri tarafından başlatılan yol yenileme çalışması kapsamında cadde üzerinde bulunan küp taşlar tamamen söküldü. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri yolun mevcut alt yapısında çeşitli bakımlar ve iyileştirmeler yaptılar. Son olarak alt zemin düzenlemelerinin de tamamlanması ile sıcak asfalt dökümüne geçildi.

Hurşit Ağa Sokak girişinden başlayan asfalt çalışması, Bulancak Durağı bölgesinden devam ederek, belediye binası arkasında bulunan İncedayı Sokak girişinde son buldu. Tamamlanan asfalt çalışmasının ardından, Fen İşleri ekipleri bozulan kaldırımlarda tamirat çalışmalarına başladı. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından da kaldırım üzerlerinde çeşitli ağaç dikimleri ve çevre düzenlemeleri de gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Kerim Aksu yapılan çalışmaları yakından takip ederken, yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; “Belediye olarak elimizde olan imkanları en iyi şekilde değerlendiriyor ve vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Fatih Caddesi’nde yaklaşık bir aydır devam eden çalışmalar son buldu. Caddenin doğalgaz ana hattının geçmesinin ardından, yan bağlantıları yapıldı. Yolun küp taş olmasından dolayı aynı şekilde yapılması uzun zaman alacaktı. Cadde esnafımızın da görüşlerini alarak asfalt yapılmasına karar verdik. Kısa sürede yolu hizmete açmış olduk. Doğalgaz alabilmek için bu külfete katlanmak gerekiyor. Sonuçta bunlar kışın yada, yağmurlu havalarda yapılacak çalışmalar değil. Duyarlılığından dolayı cadde esnafımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz, bu şehir hepimizin.”

!kapak 1 2 3 4 6 8 9 130917-FATİH CADDESİ ASFALT ÇALIŞMASI (35) 130917-FATİH CADDESİ ASFALT ÇALIŞMASI (51) 130917-FATİH CADDESİ ASFALT ÇALIŞMASI (59) 130917-FATİH CADDESİ ASFALT ÇALIŞMASI (81)

14 Eylül 2017