EMLAK VE İŞYERLERİ ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ İÇİN SON GÜN 30 KASIM

Giresun Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2017 yılı emlak ve işyerlerine ait çevre temizlik vergisi ile işyerlerine ait evsel atık ücreti 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım olduğunu hatırlattı. Belediye, mükelleflerin faiz yüküyle karşılaşmaması için vergilerini zamanında ödemeleri konusunda çağrıda bulundu.

Belediye yetkilileri, mükelleflerin 30 Kasım Perşembe gününe kadar vergi ödemelerini belediye veznelerine, nakit veya kredi kartı ile ödeyebileceklerini, ayrıca Aksu Muhtarlığı, Çıtlakkale Muhtarlığı, Gedikkaya Muhtarlığı, Terminal Müdürlüğü’nde ödeme noktaları bulunduğunu, E- Belediye üzerinden yine kredi kartı ile ödeme yapılabileceğini kaydettiler.

Mali Hizmetler Müdürlüğü, vergi ödemelerinin son güne bırakılmamasını, mükelleflerin gecikme faizi ile karşılaşmamaları için 30 Kasım tarihine kadar ödemelerini yapmalarının arzu edildiğini açıkladı.

27 Kasım 2017