BAŞKAN VEKİLİ TÖKEZ’DEN ANLAMLI BAYRAM MESAJI

Kurban Bayramının birinci günü Belediye Başkanlık Makamında bayramlaşma yapıldı.

Konuklarını karşılayan Başkan Vekili Hayati Tökez, bayramların barışma, kaynaşma ve beraberlik günleri olduğunu belirterek; “Ötekileştirme, ayrıştırmaya değil, bu günlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” dedi.

Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Başkan Kerim Aksu’nun anneannesinin vefatı nedeniyle bayramlaşmaya katılamadığını söyledi.

Tökez; “Bayram günlerini iyi değerlendirmek gerekir. Bayram günlerinde eşimizi, dostumuzu, komşumuzu, akrabalarımızı ziyaret edelim. Toplumda ayrışmayı değil barışı, dayanışmayı, bütünleşmeyi sağlayalım. Buraya katılan herkese çok teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Necati Tığlı, Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker ve partililerle beraber bayramlaşma törenine katılan Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Çanakkale’de yapılan Adalet Kurultayı hakkında bilgi verdi. Bektaşoğlu, iktidarın çatırdamaya başladığını, ana muhalefet partisi olarak iktidarı devralmaya hazır olduklarını söyledi.

Belediyedeki bayramlaşma törenine, partililer, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

01 Eylül 2017